Usluge preventivnog nadzora u oblasti zaštite životne sredine

Od reaktivnog ka proaktivnom i zelenom modelu poslovanja naša je uloga od velikog značaja

Preventivni nadzor u oblasti zaštite životne sredine podrazumeva inspekcijski nadzor u datoj oblasti. Upravo u tom prostoru regulativa, zakona, obaveza i modaliteta unapređenja od reaktivnog ka proaktivnom i zelenom modelu poslovanja naša je uloga od velikog značaja. Uz Vas smo za svaki vid konsultacije, obuke i savetovanja koje doprinosi osposobljavanju Vaše delatnosti za vršenje najkvalitetnije usluge.

 

Naše preduzeće već dugi niz godina vrši različita ispitivanja i kontrole u oblasti Zaštite životne sredine, a poštovanje postojećih zakonskih regulativa, kao i praćenje svake promene, čini naš način poslovanja transparentnim i pristupačnim. Ako želite da i Vaša delatnost poprimi iste karakteristike, a da uz to svom timu obezbedite profesionalne osposobljavanja i obuke, na pravom ste mestu.

Lice za zaštitu životne sredine, odnosno konsultanska usluga u istoj oblasti

 

Kvalifikovano lice koje je odgovorno za ovu vrstu usluge poseduje višegodišnje iskustvo i naophodnu stručnost u datoj oblasti. Usluga podrazumeva kompletnu organizaciju i plan sprovođenja svih mera neophodnih za zakonski regulisano delovanje po ZAKONU O ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE („Sl. glasnik RS“, br. 135/2004, 36/2009, 36/2009 – dr. zakon, 72/2009 – dr. zakon, 43/2011 – odluka US, 14/2016, 76/2018, 95/2018 – dr. zakon i 95/2018 – dr. zakon).

 

Osim ispunjavanja zakonskih obaveza i usklađivanja Vašeg poslovanja sa datim propisima, mi pratimo stanje i protokole vašeg delovanja u oblasti Zaštite životne sredine radi očuvanja iste. Za pripremanje svih izveštaja u oblasti, preko kompletne organizacije svih neophodnih postupaka u oblasti laboratorijskih analiza ili vođenja otpada, oslonite se na tim eksperta Zaštite Beograd.

Saradnja sa nadležnim institucijama i prisustvo pri prvim inspekcijama

 

Za finalnu stručnu saradnju sa nadležnim institucijama radi dobijanja neophodne dokumentacije za Vaš budući rad zasluženi smo takođe mi. Dugogodišnja saradnja sa Ministarstvom zaštite životne sredine koju iz godine u godinu učvršćujemo garantuje našim klijentima da usluge vršimo po datim regulativama.

 

Takođe, stojimo Vam na raspolaganju za prisustvo pri inspekcijskom nadzoru. Ovaj postupak naročito može biti stresan za neiskusnog klijenta, stoga smo tu da bi sve proteklo što bolje i lakše.

 

Vaša Zaštita Beograd je tu za Vas i pre nego što započnete delovanje u svojoj oblasti. Oslonite se na naše bogato iskustvo, znanje i kontinuirano unapređivanje usluga, i kročite u sigurnu budućnost za Vaše preduzeće.

 

Kontaktirajte nas putem telefona ili mejla još danas!

zastita-beograd-bezbednost-na-radu-newww.jpg

Usluge preventivnog nadzora u oblasti Zaštite životne sredine

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti