Koordinator za BZR u fazi projektovanja i izvođenja radova

Neprocenjivo iskustvo naših koordinatora za izradu projekta i izvođenje radova

U skladu sa Uredbom o bezbednosti i zdravlju na radu na privremenim ili pokretnim gradilištima, investitor, odnosno zastupnik investitora, je dužan da odredi koordinatora za izradu projekta, kao i koordinatora za izvođenje radova kada na gradilištu izvode dva ili više izvođača radova.

Neprocenjivo iskustvo naših koordinatora za izradu projekta i izvođenje radova

Svaki naš koordinator za izradu projekta je visoko obrazovano stručno lice sa diplomom iz oblasti arhitekture, građevinskog inženjerstva, mašinskog inženjerstva ili neke druge uskopovezane oblasti. Poseduje licencu za odgovornog projektanta u skladu sa propisima o planiranju i izgradnji, kao i položen stručni ispit za obavljanje ovog posla.

Uz neophodno visoko obrazovanje i sertifikat o položenom stručnom ispitu, naš tim koordinatora za izvođenje radova poseduje veliko i vredno iskustvo u delatnosti bezbednosti i zdravlju na radu kod izvođača radova.

Jedna od najbitnijih obaveza naših koordinatora za izradu projekta je sačinjavanje Plana preventivnih mera bezbednosti i zdravlja na radu koji mora da sadrži i specifične mere za bezbedan i zdrav rad za radna mesta rizične kategorije.

Pri izradi ovog plana, koordinator uzima u obzir sve industrijske aktivnosti u blizini gradilišta koje mogu doprineti narušavanju zdravlja ili bezbednosti zaposlenih. Na kraju sledi priprema dokumentacije koja sadrži relevante informacije iz oblasti BZR koje je potrebno uzeti u obzir tokom radova.

Tim Zaštite Beograd je lider u oblasti BZR

Prema evidenciji koju vodi Ministarstvo rada i socijalne politike, najveći broj smrtnih i teških povreda na radu dogodi se u delatnosti građevinarstva. Zaštita Beograd vredno i uporno radi na tome da tu statistiku i promeni. Zahvaljujući brojim klijentima iz ove oblasti, verujemo da je moguće učiniti radna mesta u građevinarstvu bezbednijim. Iskoristite naše bogato dugogodišnje iskustvo, i omogućite svojim zaposlenima prvo i osnovno pravo – bezbedno okruženje za rad. Obratite nam se bilo kad za sve dodatne informacije, ili zakažite konsultaciju već danas i očekujte plan akcije u najkraćem mogućem roku.

Koordinator za BZR u fazi projektovanja i izvođenja radova

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti