Izrada plana zaštite od požara

Benefiti investicije u plan zaštite i mere prevencije imaju visoku vrednost u poslovanju

Ukoliko po kategorizaciji ugroženosti od požara pripadate prvoj ili drugoj grupi, u zakonskoj ste obavezi da posedujete izrađen plan zaštite od požara. To predstavlja jednu od osnovnih delatnosti našeg preduzeća u oblasti ZOP i stojimo Vam na raspolaganju za profesionalnu i pouzdanu izradu ovog plana. Mi smo licencirano i ovlašćeno društvo od strane nadležnih Ministarstava, a bogato iskustvo i znanje koje smo godinama sticali nam omogućava da garantujemo za svaku izradu koja nosi naš potpis.

Precizni proračuni i jasna organizacija u izradi plana

Plan se mora sastojati od određenih utvrđenih parametara koji pokazuju nivo spremnosti suočavnja sa nepogodom. Osim prikaza postojećeg stanja zaštite od požara, plan sadrži i procenu ugroženosti kao i organizacijske podatke o zaštiti.

Važna uloga našeg tima je i da unapredi tehničke i organizacione mere za zaštitu od požara. Otklanjanjem nedostataka i uključivanjem novih metoda, uspešno realizujemo standardizaciju i ažuriranje plana u skladu sa aktuelnim propisima.

Za sve proračune – finansijske, grafičke i statističke posedujemo opremu koja na najprecizniji način dolazi do rezultata.

Nakon završetka izrade i provere plana, sledi njegovo dostavljanje MUP-u radi pribavljanja saglasnosti.

Plan uvek usklađen sa svim novonastalim promenama

Ažuriranje plana zaštite od požara je jednako važno kao i njegovo prvobitno osmišljavanje. Svaka urbanistička, tehnička ili bilo kakva promena koja direktno utiče na sistem zaštite od požara, mora se dokomentovati i fizički implementirati u sam objekat.

Naš tim vrlo vešto detektuje promene i usklađuje plan sa njima. Na taj način, uvek ste sigurni u funkcionalnost sistema za ZOP koji posedujete.

Za svaku dopunu i izmenu, procedura ostaje ista – dostavljanje MUP-u radi saglasnosti.

Jedan kontakt za sve delatnosti u vezi sa Zaštitom od požara

Za sve dodatne informacije, obratite nam se putem mejla ili telefona.

Zakažite konsultaciju sa našim stručnim timom i obezbedite svom preduzeću profesionalnu i kredibilnu uslugu izrade plana zaštite od požara.

Izrada plana zaštite od požara

Izrada plana zaštite od požara

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti.