Izrada plana upravljanja otpadom

Stvaramo sve veći broj ekološki-održivih projekata koji pomažu napretku u očuvanju prirodne sredine

Sva preduzeća koja proizvode opasan i neopasan otpad u toku svoje delatnosti su u obavezi da to i prijave nadležnim subjektima za upravljanje otpadom –  (Zakon o upravljanju otpadom ;”Sl. glasnik RS”, br. 36/2009, 88/2010, 14/2016 i 95/2018 – dr. zakon). Osim kršenja zakona, neadekvatnim postupanjem prilikom upravljanja otpadpm, rizikujete ozbiljno zagađenje životne sredine.

Upravo je Zaštita životne sredine jedna od primarnih obaveza našeg preduzeća. Pored velikog broja delatnosti koje obavljamo u ovoj oblasti, posebno nam je važna uloga u planiranju kompletnog procesa upravljanja otpadom.

Zaštita Beograd Vam stoji na raspolaganju za adekvatno, odgovorno i profesionalno planiranje upravljanja otpadom u Vašoj kompaniji. Zajedničkim snagama mi stižemo do cilja – očuvanje i zaštita životne sredine, kao i poslovanje u skladu sa svim propisima.

Izrada novih planova i unapređenje postojećih

Naš tim izrađuje sveobuhvatni plan koji se sastoji od vođenja evidencija do planiranja predaje i adekvatnog transporta otpada. Odlično smo upoznati sa celim procesom nastajanja, procedurom rukovanja, skladištenja i transporta otpada, a veštim planiranjem i znanjem doprinosimo i njegovom pravilnom odlaganju.

Neuspešno odlaganje otpada mnogih kompanija u prethodnom periodu, uzrokovalo je zagađenje životne sredine. Zahvaljujući važećim zakonima, danas se situacija može znatno poboljšati. Upravo zbog toga, mi po potrebi modifikujemo i osavremenjujemo Vaš postojeći plan upravljanja otpadom radi njegovog prilogođavanja unapređenim standardima.

Beneficije kvalitetno izrađenog plana o upravljanju otpadom

Samo onda kada sa već proizvedenim otpadom postupamo na pravilan način, omogućavamo efikasno korišćenje materijalnih resursa i samim tim, smanjenje otpada. Na taj način, stvaramo sve veći broj ekološki-održivih projekata koji pomažu napretku u očuvanju prirodne sredine.

Zakažite konsultacije sa našim stručnim timom i saznajte sve o dobrobitima kvalitetno izrađenog plana u upravljanju otpadom. Mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku sa svim informacijama koje su Vam neophodne.

Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas pozovite telefonom ili nam pišite na mejl.

Izrada-plana-upravljanja-otpadom-CONTENT.jpg

Izrada plana upravljanja otpadom

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti.