Lice za bezbednost i zdravlje na radu

Usluga podrazumeva sve aktivnosti predviđene Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu

Opštim aktom u pismenoj formi, svaki poslodavac dužan je da odredi lice za bezbednst i zdravlje na radu. U skladu sa članom 15. odnosno članom 37. i članom 40. Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu („Sl. Glasnik RS“, br. 101/2005, 91/2015 u 113/2017 – dr. Zakon), naše preduzeće na čelu sa svojim visokostručnim timom obavlja delatnost akreditovanog Lica za bezbenost na radu

Pretežno naše ponude podrazumevaju angažovanje na minimalno 12/18 meseci. Uslugu Lica za bezbednost i zdravlje na radu pružaju zaposleni tehničko-tehnološke struke sa položenim stručnim ispitiom i iskustvom u oblasti BZR. Usluga podrazumeva sve aktivnosti predviđene Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu (ne ulaziti u detalje jer postoje različiti načini ugovaranja posla i obima usluge). 

Odgovoran i kvalifikovan tim tehničara

Svaki zaposleni u kompaniji Zaštita Beograd’ je stručan i apsolutno kompetentan da obavlja posao iz date oblasti. Naši tehničari koji snose odgovornost za bezbednost na radu poseduju položeni stručan ispit i veliko iskustvo u oblasti Bezbednosti i zdravlja na radu (BZR). Kontinuairano usavršavanje i obuka su naša zakonska obaveza, ali i iskrena volja zarad pružanja što kvalitetnije i pouzdane usluge. Lice za bezbednost na radu ima veliki broj odgovornosti i obaveza, a naši zaposleni odlično razumeju važnost i zadatke ove pozicije.

Usluge našeg tima iz oblasti BZR

Nakon zakazane konsultacije, u najkraćem roku šaljemo ponudu koja odgovara Vašim zahtevima. Angažman našeg zaposlenog koji je ovlašćen da vrši ulogu Lica za bezbednost na radu je propisan minimalnim rokom od 12 do 18 meseci. Za vreme trajanja naše saradnje, poslovi odgovornog lica se vrše isključivo u skladu sa gorepomenutim zakonom. Sve naše obaveze sprovodimo organizovano i bez izuzetaka.

Svaki ugovor i projekat na kojem radimo varira i raspolaže drugačijim smernicima u okviru akata. Među neke od naših redovnih obaveza spadaju: sprovođenje postupka procene rizika, redovne kontrole, stručni saveti i praktična primena znanja za poboljšanje bezbednosti na radnom mestu, svakodnevno praćenje, kontrolisanje i koordiniranje primene mera za bezbednost i zdravlja kod poslodavca, kao i sve druge obaveze u skladu sa propisima.

Bezbednost na prvom mestu – Zaštita Beograd

Dugogodišnje iskustvo, osavremenjene metode i oprema za rad, kao i naš posvećeni tim doprinose očuvanju bezbednosti na radnom mestu. Slobodno nas kontaktirate još danas i obezbedite sebi pouzdanog saradnika u oblasti BZR.

Zastita Beograd Lice za bezbednost i zdravlje na radu

Lice za bezbednost i zaštitu na radu

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti.