Zaštita Beograd

Prepoznati kao jedno od vodećih preduzeća, dok naši sertifikati i licence za Zaštitu od požara dokazuju visoku kompetenciju

Delatnost našeg Društva

Kako su se grane privrede i industrije menjale i rasle, tako smo i mi širili svoje delatnosti. Naša multifunkcionalna laboratorija obavlja ispitivanja radne okoline, vode, zemiljišta i vazduha, ali i akustike i opreme pod pritiskom. U oblasti Bezbednosti i zdravlja na radu smo već dugi niz godina prepoznati kao jedno od vodećih preduzeća, dok naši sertifikati i licence za Zaštitu od požara dokazuju visoku kompetenciju. Naša osnovna delatnost je i Zaštita životne sredine gde smo rado izabrani kao odgovorno lice. Prednost našeg preduzeća je upravo široka ponuda koja Vam omogućava da poverite sve važne zadatke jednom, odnosno istom, pouzdanom partneru. Uvek ste dobrodošli da nam uputite poziv ili mejl radi konsultacije i saveta.

Naša misija

Od samog osnivanja 1964. pa sve do danas, postojimo sa ciljem da Vam obezbedimo sigurniju životnu i radnu okolinu. Širok spektar naših delatnosti omogućio nam je da poslujemo sa velikim brojem klijenata iz različitih oblasti privrede, industrije i nauke.

Kako pratimo svetske trendove i pažljivo osluškujemo naznake za moderna rešenja, tu smo da Vas informišemo i edukujemo o svojim saznanjima.

Osim zakonskih regulativa koje ćete uz našu pomoć ispuniti, mi pružamo uvid u načine smanjenja zagađivanja i modifikacija osobina prirode koja se nalazi oko nas.

Ko smo mi?

Zaštita Beograd je preduzeće koje vrši delatnosti u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine i zaštite od požara. Svojim predanim radom i konstantnim usavršavanjem, dobili smo poverenje mnogih od vas, o čemu svedoči i naša stranica sa referencama, kao još jedan dokaz da ste na pravom mestu.

Timski rad naših stručnjaka od kojih je svako akreditovan i sertifikovan ekspert u svojoj oblasti, doprineo je tome da naše analize, kontrole i najrazličitije izrade projekata i akata, budu sasvim precizne i nepobitno pouzdane. Naš tim radi na najsavremenijoj opremi počevši od sofisticiranih laboratorijskih mašina, do modernizovanih i sigurnih uređaja za određivanje različitih koeficijenata.

Zahvaljujući kombinaciji tehnologije i visoke stručnosti našeg tima, nagrađeni smo uspešnom i dugom saradnjom sa svojim klijentima.