Dnevne aktivnosti u oblasti upravljanja otpadom

Doprinosimo Vašem unapređenju do održivog i odgovornog zelenog poslovanja

Ukoliko se upravljanje otpadom vrši na adekvatan i stručan način, može se značajno doprineti poboljšanju narušenog ekološkog stanja okoline u našoj zemlji. Praćenje smislenih regulativa koje postoje u propisanom Zakonu u upravljanju otpadom Republike Srbije nisu samo legalna obaveza (čije kršenje se naplaćuje u milionima dinara), već i šansa za poboljšanje uslova života svih nas.

Usluga koju nudimo u okviru naše delatnosti u oblasti Zaštite životne sredine je i evidentiranje, praćenje i savetovanje u dnevnim aktivnostima u upravljanju otpadom. Naše preduzeće već dugi niz godina dokazuje svoju predanost u ovoj oblasti kako bi doprinelo zajedničkoj čistijoj i lepšoj budućnosti.

Organizovano i stručno vođenje evidencija o otpadu i njegovim upravljanjem

Jedna od zakonskih dužnosti preduzeća koje proizvodi otpad pri radu je vođenje evidencija koje prikazuju količine otpada koji nastaje, kao i njegov dalji put ka bezbednom odlaganju.

Takođe je potrebno evidentirati svaku aktivnost u okviru sistema sakupljanja, transporta, skladištenja, pripreme za ponovnu upotrebu, kao i odlaganju otpada. Naime, svaki proces vezan za upravljanje otpadom  koji se odvija u Vašem preduzeću, mora biti dokumentovan i zaveden.

Mi Vam stojimo na raspolaganju za kompletno evidentiranje svih aktivnosti koje se primenjuju u službi upravljanja otpadom. Svaka evidencija se završava izveštajem koji predstavlja validan dokument za inspekciju bilo koje nadležne institucije.

Budite uvek u toku sa novim zakonskim standardima i propisima

Jasno je da svaka modifikacija Zakona o zaštiti životne sredine mora biti evidentirana i uspešno implementirana u Vaše poslovanje. Izmene propisa povremeno mogu postati veoma komplikovane, ukoliko im ne pristupite na pravi način. S obzirom na to da naš tim deluje u ovoj oblasti već 50 godina, možete biti sigurni da smo uspešno ispratili svaki napredak i propisanu promenu. Sa nama, Vaše poslovanje će uvek biti usklađeno sa svim postojećim regulativama. Zakažite konsultaciju sa našim stručnjacima i omogućite sebi i svom preduzeću odgovorno i ekološki osvešćeno poslovanje.

Dnevne aktivnosti u oblasti upravljanja otpadom Content1

Dnevne aktivnosti u oblasti upravljanja otpadom

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti.