Ispitivanje uslova radne okoline

Precizni i pouzdani rezultati ispitivanja radne okoline su upravo ono što Vam obećavamo.

Zaštita Beograd je preduzeće licencirano za ispitivanje svih uslova radne okoline – od mikroklime do biološke štetnosti. Naša obaveza je utvrđivanje da li su na radnom mestu i okolini primenjene propisane mere bezbednosti i zdravlja na radu. Zajedno dolazimo do cilja svakog odgovornog poslodavca – potpuna bezbednost svakog zaposlenog, kao i radne i životne okoline.

Proces ispitivanja u nadležnosti visoko-stručnog tima

Prva regulativa koja mora biti ispoštovana je obavljanje ovakvih ispitivanja kada su svi tehnološki kapaciteti u upotrebi – od opreme za rad do instalacija.

Po propisanim tehničkim standardima, sama provera obuhvata pet koraka. Prvi je ispitivanje mikroklime koje se vrši u radnoj okolini gde se obavlja rad i gde se zaposleni zadržavaju. Zatim sledi ispitivanje hemijskih, fizičkih i bioloških štetnosti na radnim mestima, kao i ispitivanje osvetljenosti.

Svaka komponenta ispitivanja je jednako bitna i sprovodi je naš visokokvalifikovan tim diplomiranih hemičara, fizikohemičara i tehnoloških inženjera. Uzorkovanje i transportovanje se vrši po akreditovanim standardnim metodama i propisanim uslovima.

Na kraju ispitivanja, dobija se stručni nalaz koji obuhvata rezultate svih obavljenih ispitivanja. U zavisnosti od samog ishoda, naš tim je nadležan i za pružanje konkretnih rešenja npr. ukoliko je nivo određenih negativnih parametara iznad dozvoljenog.

Naše akreditacije, sertifikati i licence nas obavezuju za stručan i zakonski regulisan rad, dok broj klijenata sa kojima smo do sada ostvarili uspešnu saradnju dokazuje našu kompetenciju i posvećenost.

Laboratorija za zaštitu životne i radne sredine opremljena najsavremenijom aparaturom

Precizni i pouzdani rezultati ispitivanja radne okoline su upravo ono što Vam obećavamo. Laboratorija u koju ulažemo već decenijama je opremljena modernim i inovativnim instrumentima, a metode naših stručnjaka idu rame uz rame sa globalnim otkrićima iz sveta nauke. Sarađujemo sa nekim od najeminentnijih kompanija za izradu laboratorisjkih instrumenata kao što su Agilent Technologies i DadoLab.

Tu smo da zajedno stvorimo bezbedne uslove za rad i život, zato nas kontaktirajte još danas za sve dodatne infomacije jer smo za Vas uvek dostupni.

Ispitivanje uslova radne okoline

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti.