Izrada normativnih akata ZOP

Prosledite nam zahtev još danas unapredićemo admnistrativno-pravni okvir sistema prevencije i zaštite vašeg poslovanja

Nastojimo da obuhvatimo pružanje što više usluga u oblasti Zaštite od požara, kako bi Vam omogućili integrisanu ponudu za sve Vaše potrebe. Već dugi niz godina, Zaštita Beograd je pouzdan i kvalitetan saradnik mnogih preduzeća u oblasti ZOP. I ovoga puta, uz Vas stojimo kroz ceo proces implementiranja bezbednog sistema za zaštitu od požara. Od planiranja preventivnih mera, preko potpisivanja glavnog projekta do stručne edukacije Vaših zaposlenih u oblasti ZOP, oslonite se na naše iskustvo, znanje i profesionalni pristup. Poslujemo u skladu sa Zakonom o zaštiti od požara (“Sl. glasnik RS”, br. 111/2009, 20/2015, 87/2018 i 87/2018 – dr. zakoni) i posedujemo sve licence i ovlašćenja od Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kompletna usluga u izradi dokumentacije – Planovi, Pravila, Uputstva, Obuka

Za Vas vršimo stručnu izradu:

  • – Programa osnovne obuke u oblasti ZOP;
  • – Pravila zaštite od požara sa planom evakuacije;
  • – Uputstva za postupanje u slučaju požara
  • – Planova za evakuaciju
  • Naši zaposleni koji obavljaju pomenute dužnosti poseduju veliko znanje i iskustvo, što dokazuje i položen stručni ispit.

Pravila zaštite od požara i plan evakuacije

Vodeći se zakonskim regulativama, sačinjavamo kompletan pravilnik zaštite od požara koji neizostavno obuhvata i plan evakuacije. Osim tehnoloških procesa koji služe za otklanjanje širenja požara, ovaj dokument obuhvata i prava, obaveze i odgovornosti svih zaposlenih za sprovođenje zaštitnih mera. Jedna od takvih odgovornosti je i osnovna obuka zaposlenih u oblasti ZOP koja predstavlja našu zajedničku obavezu. Plan evakuacije mora biti jasan i istaknut na vidljivom mestu, a pravilnik obuhvata i precizan proračun ljudi koji se mogu bezbedno evakuisati iz zgrade.

Prosledite nam zahtev još danas

Nakon što nas kontaktirate, pravimo plan akcije i ubrzo vas o njemu obaveštavamo. Nijedan projekat nije isti, tako da budite sigurni da će naš tim osmisliti ponudu po Vašoj meri. Za sve dodatne informacije u oblasti ZOP, pozovite nas ili nam pišite već danas.

Izrada normativnih akata ZOP

Zaštita od udesa i katastrofa

Vaša pitanja naši odgovori

 

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti.