Kontrolisanje električnih i gromobranskih instalacija

Doprinosimo održavanju neugrožene bezbednosti u Vašim objektima, kao i poštovanju zakonskih regulativa

Za nesmetano funkcionisanje električne i gromobranske instalacije koja je adekvatno postavljena, potreban Vam je pre svega pouzdan i stručan tim za vršenje sertifikovanih kontrola. Time se doprinosi održavanju neugrožene bezbednosti u Vašim objektima, kao i poštovanju zakonskih regulativa. Osim novih i uređaja koji su već u upotrebi, regularna kontrola imenovanog tela je neophodna i za one instalacije koje su pretpele popravke i određene promene. Nakog svake stručne provere, izdaje se izveštaj o izvršenoj kontroli.

Kontrolisanje električnih instalacija niskog napona

  •       Kontrolisanje pre stavljanja u upotrebu
  •       Kontrolisanje nakog popravki i modifikacija
  •       Periodično kontrolisanje
 

Pre puštanja instalacija u upotrebu, neophodno je izvršiti poslednje provere. Naš tim Vam stoji na raspolaganju za provere električnih otpornosti same izolacije, ali i podova i zidova. Uz nezaobilazno izjednačavanje potencijala, kao i proveru njegovog dopunskog izjednačavanja, vršimo provere efikasnosti sistema zaštite automatskim isključenjem napajanja. Svaka od ovih stavki može otkriti eventualne nepravilnosti u radu koje u budućnosti mogu izazvati požar ili električni udar.

Nakog svake popravke ili modifikacije, Vaša instalacija zahteva ponovljeni proces provere.

I na kraju, računajte na nas prilikom periodičnih provera električnih instalacija niskog napona koje su zakonska mera bezbednosti.

 

Kontrolisanje gromobranske instalacije

  •       Kontrolisanje pre stavljanja u upotrebu
  •       Kontrolisanje nakog popravnki ili modifikacija
  •       Periodično kontrolisanje
 

Da bi se gromobranska instalacija pustila u rad, potrebno je izvršiti stručne provere koje dokazuju da su sve njene komponente tehnički ispravne i da mogu nesmetano da obavljaju predviđene funkcije. Osim toga, provera se njena kompatibilnost sa samim projektom, kao i da li je prisutno dejstvo korozije na nekom od elemenata.

Nakon svake popravke ili izmene na instalaciji, takođe je neophodno izvršenje stručne provere. Ista procedura se obavlja i nakon atmosferkog pražnjenja u objekat.

Kao i uvek, izlazimo na teren i vršimo periodične provere gromobranskih instalacija čiji interval zavisi od karakteristika objekta i tla na kojima je postavljena, kao i od karakteristika materijala za izradu instalacije.

 

Stručni izveštaj o kontrolisanju i konsultacije radi unapređivanja instalacija

Kao i uvek, nakog svake analize, kontrole ili provere, dobijate stručni izveštaj, odnosno nalaz za dalja razmatranja nadležnih institucija. Za svaku kontrolu, koristimo najsavremeniju opremu koja svojom apsolutnom preciznošću garantuje pouzdane rezultate. Na osnovu njih, naš tim Vam daje dalje instrukcije. 

Ukoliko je utvrđena potpuna ispravnost, nudimo Vam zakazivanje sledeće redovne kontrole, a ukoliko rezultati ukazuju ne određene nepravilnosti, tu samo za svaki savet i konsultaciju. Iskustvo i znanje koje smo gradili decenijama Vam mogu pomoću u nalaženju pravog rešenja.

Radimo u službi Vaše bezbednosti i uvek Vam stojimo na raspolaganju. Zato nas kontaktirajte još danas putem mejla ili telefona, i očekujte brz i adekvatan odgovor.

Zastita Beograd gromobrani elektro instalacije

Kontrolisanje električnih i gromobranskih instalacija

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti.