Izrada plana upravljanja otpadom

Stvaramo sve veći broj ekološki-održivih projekata koji pomažu napretku u očuvanju prirodne sredine

Sva preduzeća koja proizvode opasan i neopasan otpad u toku svoje delatnosti su u obavezi da to i prijave nadležnim subjektima za upravljanje otpadom –  (Zakon o upravljanju otpadom ;“Sl. glasnik RS“, br. 36/2009, 88/2010, 14/2016 i 95/2018 – dr. zakon). Osim kršenja zakona, neadekvatnim postupanjem prilikom upravljanja otpadpm, rizikujete ozbiljno zagađenje životne sredine.

Upravo je Zaštita životne sredine jedna od primarnih obaveza našeg preduzeća. Pored velikog broja delatnosti koje obavljamo u ovoj oblasti, posebno nam je važna uloga u planiranju kompletnog procesa upravljanja otpadom.

Zaštita Beograd Vam stoji na raspolaganju za adekvatno, odgovorno i profesionalno planiranje upravljanja otpadom u Vašoj kompaniji. Zajedničkim snagama mi stižemo do cilja – očuvanje i zaštita životne sredine, kao i poslovanje u skladu sa svim propisima.

Izrada novih planova i unapređenje postojećih

Naš tim izrađuje sveobuhvatni plan koji se sastoji od vođenja evidencija do planiranja predaje i adekvatnog transporta otpada. Odlično smo upoznati sa celim procesom nastajanja, procedurom rukovanja, skladištenja i transporta otpada, a veštim planiranjem i znanjem doprinosimo i njegovom pravilnom odlaganju.

Neuspešno odlaganje otpada mnogih kompanija u prethodnom periodu, uzrokovalo je zagađenje životne sredine. Zahvaljujući važećim zakonima, danas se situacija može znatno poboljšati. Upravo zbog toga, mi po potrebi modifikujemo i osavremenjujemo Vaš postojeći plan upravljanja otpadom radi njegovog prilogođavanja unapređenim standardima.

Beneficije kvalitetno izrađenog plana o upravljanju otpadom

Samo onda kada sa već proizvedenim otpadom postupamo na pravilan način, omogućavamo efikasno korišćenje materijalnih resursa i samim tim, smanjenje otpada. Na taj način, stvaramo sve veći broj ekološki-održivih projekata koji pomažu napretku u očuvanju prirodne sredine.

Zakažite konsultacije sa našim stručnim timom i saznajte sve o dobrobitima kvalitetno izrađenog plana u upravljanju otpadom. Mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku sa svim informacijama koje su Vam neophodne.

Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas pozovite telefonom ili nam pišite na mejl.

Izrada plana upravljanja otpadom

Vaša pitanja naši odgovori

Dugogodišnjim iskustvom rada sa klijentima iz najrazličitijih oblasti i industrija, stekli smo bazu znanja o najčeščim pitanjima naših klijenata i ove oblasti.